Telefon skrekk📲📱😰

Hei alle sammen nå har det gått 2 uker siden jeg har skrevet et innlegg. Skal jeg være ærlig med dere. Har det blitt altfor mye sosiale medier de siste månedene og ikke misforstå. Jeg elsker å drive med sosiale medier, men alle trenger en pause noen ganger . Jeg er ny i gamet å elsker, å ytre meg og min kreativitet. Det hjelper når jeg føler dagene går nedover, og på min psykisk helse.

Det som er problemet er at jeg har telefon angs.😱😲 Når folk ringer meg forventes det at du skal svare, eller gi respons med en gang. Hvis man ikke svare tlf når det ringer, blir folk fornærmet å sure. Jeg sliter veldig! fordi jeg har telefon skrekk!!!!

Jeg hater å snakke i tlf, jeg får helt angst hver gang tlf ringer. 🙄 Ja ja jeg vet det er kjempe kleint å teit. Men det begynner å bli et stort problem for meg. De som kjenner meg vet at det er best å skrive meldinger eller bare sende meg en e- mail.

Så jeg bruke å se hvem som ringer, å svarer jeg tilbake med en gang på sms eller e-post å finner på en unnskyldning for at jeg ikke kan snakke.

Spesielt! når jeg ikke vet hvem sitt nr det er, da er det bare, glemm det!😌 da svare jeg aldri. En ting som alltid forundrer meg er hvorfor folk ringer fra skjult nr. Jeg tenker reklame  selger med en gang ha ha… Jeg svare aldri skjult nr,det er bare å gi opp.

Det som er så rart, når det gjelder min telefon skrekk. Er at jeg har ingen fiender eller uvennskap. Så jeg burde ikke være redd for å svare tlf.

Når tlf ringe begynner jeg å svette, det er som om alt rundt meg stopper opp, jeg skjelver og det kan være ganske ubehagelig. Det dummeste av alt, er at det kan være bestevenninne min som ringe l men reaksjonen er den samme.

Jeg pleier ikke å ringe andre, jeg holder meg til å sms og hvis jeg må ta en viktig tlf må jeg forbedre meg i forkant.

Mitt ønske, er at folk forstår at man kan ikke være tilgjengelig hele tiden eller svare på sekundet. Jeg synes man kan respekt at man må legge igjen en beskjed eller få en sms tilbake. Det er ikke alle som går med mobilen klistret på seg eller gjør folk det 🤣😆.

Uansett jeg merker at jeg svaner den tiden vi la igjen beskjeder og fikk koselig brev i posten. Vi måtte ringe på døren til vennene dine for å få tak i folk å ha faste møte steder. Det var tider. Husker dere post it lappen😆😆😆😜

Jeg har snart bursdag å tenker mye på 90 tallet jeg var ikke gammel på den tiden. Men skulle jeg valgt et årstid å leve i ville det vært 90 tallet. Jeg mener vi lever i et overvåknings samfunn. Kamera overalt. Så det er deilig med en pause fra alt noen ganger.

Neste post blir noen mote tips. It’s going to blow you’re mind. Gleder meg til å legge det ut. Husk bruk munnbind ta vare på hverandre.

Peas out 🤗🤗💖💖💞💞💋😜

 

Skrevet av

natachasworld

LIVESTYLE BLOG Natachas world…. Dette er en livsstils blogg. Jeg har opplevd utrolig mye i livet. Jeg vil fortelle mine historier. Jeg vil sette fokus på psykisk helse blant ungdom og spesielt voksne, vi prater lite om det og det er en type skamm. Med mine erfaringer, vil håpe på å inspirere og motivere. Jeg elsker mote, sminke, hår, helse og god karma💖. Jeg ganske ny i gamet, men åpner mitt liv til dere. Jeg vil poste innlegg men driver å designer siden min mens jeg setter meg inn i alt.... Ps: finn meg på Instagram Natacha omari Larsen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.