Black life matters 🏳️ 🇰🇪 🇧🇻💖

Nå har det vært mye på nyheter om afroamerikanske som blir skutt. De har ikke noe godt forhold til politiet i USA. Jeg skjønner jo, at det ikke kan sammenlignes med Norge men det er fordommer i Norge også fra politiet og folk.

 

Jeg vil starte med å si at i Norge har det mye å si hvor man bor. Jeg er vokst opp i Groruddalen i Oslo by, på østkanten og er stolt av det .

Der jeg vokste opp var det mye bråk og det var multikulturelt og folk med forskjellige etnisitet på østskanten.

Jeg husker at vi ikke hadde noe godt forhold til politiet, pga vi bodde på Romsås, eller vanka på steder som Groruddalen Holmlia eller grønnland. så vi ble stoppa mer, å sett på som bråkmakere.

Venne gjenge min besto av mange etnisiteter, og vi komm fra Vietnam, Asia, Somalia, norske, mulat, afrikanske og latino. Noe som gjorde at vi ble ofte stoppa av politiet. Vi var kanskje høylytte, som alle tenåringer ,men gjorde ikke noe galt.

Når jeg ble eldre flyttet jeg til Frogner, der bodde det bare norske, for det meste da. Da begynte jeg å skjønne at det er en forskjell her.

Jeg synes ikke det har blitt noe bedre siden jeg var ung. Det er VEST og ØST i Oslo by.

Jeg mener miljø, etnisitet og kultur der du bor! har mye å si. Når det kommer til hvordan man oppfører seg som barn, ungdom og voksen, hvordan man oppfatter ting rundt seg alle må være gode rollemodeller uansett tro, miljø og etnisitet.

  • Jeg utfordrer en norsk politiker eller person til å gå en tur alene på ettermiddagen eller kvelden!!! gjennom Grønland til Oslo city.😉
  • For så å neste dag. Utfordrer jeg samme person, til å gå en tur ned Bogstadveien til Nationaltheatret 😉 
  • Fortell meg hvordan det gikk så kan jeg fortelle eller skrive om det. Jeg vedder på at det er stor forskjell.

Oslo sentrum skal jo være trygt og godt uansett hvor man går ALLE SKAL BLI BEHANDLET LIKT ….

Hvorfor det har blitt sånn vet ikke jeg.🙄🙄😔😔

Personlig er jeg halvt norsk og halvt afrikansk. Jeg har alltid blitt behandlet bra å passet inn overalt. Jeg har venner i alle aldre, høyder, og minoriteter. Jeg elsket å møte mennesker som er spesielle alle har sin historie.

Men min far derimot, har jeg sett ha større utfordringer. Pga Han er helt afrikansk og det har vært vanskelig å se på…

Uansett det er skummelt å se på hva som skjer i USA og jeg vet at det skjer ting i Norge også ikke latt oss gå så langt.

Jeg dømmer ingen men det er haters i Norge også. Det er ikke lenge til politivold er realiteten i Norge også.

BLACK POWER 🖤🖤🖤🖤🖤Jeg dedikerer dette innlegget til min afrikansk far som har oppdratt 5 barn alene i Norge. Han har møtt på hindringer pga sin etnisitet, men aldri gitt opp…

 

Dette er mine synspunkter peas out….🤗🤗🤗🤗💖

Husk add meg på Instagram

Natachaomarilarsen…

 

Skrevet av

natachasworld

LIVESTYLE BLOG Natachas world…. Dette er en livsstils blogg. Jeg har opplevd utrolig mye i livet. Jeg vil fortelle mine historier. Jeg vil sette fokus på psykisk helse blant ungdom og spesielt voksne, vi prater lite om det og det er en type skamm. Med mine erfaringer, vil håpe på å inspirere og motivere. Jeg elsker mote, sminke, hår, helse og god karma💖. Jeg ganske ny i gamet, men åpner mitt liv til dere. Jeg vil poste innlegg men driver å designer siden min mens jeg setter meg inn i alt.... Ps: finn meg på Instagram Natacha omari Larsen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.