Jeg er ennegged tvilling….

Jeg skal fortelle dere min opplevelse, om hvordan det er å vokse opp som en ennegged tvillinger.

 

 

 

 

Vi har alltid vært prikk like ,og man kan se forskjell på oss, når vi forandrer håret, eller når vekta vår varierer fra en tid til en annen. Jeg er 2 min eldre det betyr at jeg er eldst, det har mye å si😜…

 

Jeg ser på Vita og Vanda , vi er langt i fra det de er. Alle har forskjellige opplevelser. Jeg er veldig stolt av at de er så åpne om livet som tvillinger.

Vi var og har alltid vært veldig nærme,  hatt samme venner å holdt sammen i tykt og tynt. Hele livet . Jeg tror vi var borte fra hverandre max en uke på den tida før vi ble eldre.

Vi har hatt en vanskelig oppvekst, med et alkoholiserte et kaotisk hjemme med vold .

Det var et dårlig miljø på det Romsås på den tiden, men alle barna og ungdommene tok vare på hverandre. Spesielt ble vår hjelp, fritidsklubben og venner.Utenom det hadde vi bar hverandre.

Vi var også de eneste blandings raset eller mullatt, som betyr esel, noe jeg fant ut når jeg ble eldre.😄 Jeg blir ikke fornærmet av å bli kalt mulatt.

 Vi  fikk utrolig mye oppmerksomhet, å ble utrolig populær på ungdomsskolen og videregående. Vi måtte vokse opp fort og det gjorde at vi havnet i forskjellige miljø, og det var alltid noen som ville ha noe av oss. Jeg sliter med ting fra oppveksten min ennå .

Vi hadde tre yngre søsken som vi tok vare på . Pga vi hadde er veldig dårlig miljø hjemme, det preger meg ennå. Vi søsknene har forsatt bare hverandre.

 

Jeg og min  tvilling måtte velge ,hvem som skulle fokusere på å få seg utdanning , og hvem som skulle bli hjemme å ta vare på søsknene våre. Det ble min søster som fikk seg utdanning , og jeg tok vare på mine søsken i 5 år alene. Så komm min far inn i bildet.

Dette har formet meg til den jeg er i dag. 

Så ble vi eldre, det begynte vell når vi nærmet oss 30 års alderen fant vi ut at vi ville prøve å være vår egen person. 

Alle kalte oss for tvillingene fra Romsås. De fleste viste ikke navnene våre engang som var Natacha og Michelle. Det var liksom tvillingene. Det mange ikke vet, er at man blir behandlet som om man har samme identite. All behandler oss likt det er vanskelig å få sin egen identitet. 

Alle tror at jeg er som min tvilling men egentlig er vi også veldig forskjellig. Men vi beveger oss likt snakker likt osv. Men når det kommer til saken ville vi utvikle vår egen interesser og stil.

Når vi var små fikk vi like klær og det var gøy og vi elsket å kle oss likt. Det er fortsatt gøy å forvirre folk men ikke leve som om det er normalen. Når vi skulle åpne gaver måtte vi sitte med ryggen til hverandre å åpne helt likt. Så vi begge ble overrasket…😄😄😄

En ting som alltid splitta oss var, hvis en av oss fikk oss type. Der var ikke bra og av en eller annen grunn, ble ofte gutta eller mannen vi hadde forhold med salju på forholdet vårt . For å si det sånn. Jeg tror det er årsaken.

Jeg kan starte med spørsmål vi pleier å få:
  • – har vi datet samme person før? Nei vi har en regel, har en vært borti en gutt kommer jeg aldri til å røre den gutten og det gjelder livet ut….
  • Har vi noen gang hatt trekant? Nei nei nei 🤣🤣in you’re dreams…. Guttas drøm er jo trekant med tvillinger…men beklager å måtte skuffe dere der. Det kommer aldri til å skje.  Ps vi har fått mange rare tilbud for alt folk skal få oppfylle den drømmen. Men dessverre vi er ordentlig jenter, kvinner så det kommer aldri til å skje
  •  Har vi noen gang byttet klasse eller tatt klasser , timer for hverandre? Ja Michelle, søster pleide å ta matte for meg fordi jeg hatet matte. Vi har alltid sagt at Michelle er skole smart og jeg street smart og mer kreativ. Vi har byttet klasser så mange ganger og aldri blitt tatt….😉😉
  • Har vi delt legetimasjon? Vi har også brukt legetimasjonen til hverandre. Før gjorde vi det hele tiden. Men nå som vi er voksne respektere vi reglene… Jeg har reist på passet hennes og visa versa.

Siste jeg vil si er at jeg føler hvis det er noe galt med hun, hvis hun ikke har det bra så merker jeg det. Det er vell tvilling båndet men det er sant jeg føler hennes smerte. 

Elsker dette bilde, det er vi eldste søsknene meg og min tvilling og min lillesøster i midten.💖

Jeg kan skrive i flere timer ,men er det noen spørsmål dere lurer på bare spør . 😊 Så skal dere få svar.  

Der var alt for denne gang 

Peas out….🤗🤗🤗🤗💋💋💋💖

PS:

Jeg startet også denne bloggen for å bli bedre i å skrive. Så beklager hvis det er en del skrive feil men jeg vil ha min egen skrive stil…noe jeg vil utvikle meg ettrhver som jeg skriver.

 

Skrevet av

natachasworld

LIVESTYLE BLOG Natachas world…. Dette er en livsstils blogg. Jeg har opplevd utrolig mye i livet. Jeg vil fortelle mine historier. Jeg vil sette fokus på psykisk helse blant ungdom og spesielt voksne, vi prater lite om det og det er en type skamm. Med mine erfaringer, vil håpe på å inspirere og motivere. Jeg elsker mote, sminke, hår, helse og god karma💖. Jeg ganske ny i gamet, men åpner mitt liv til dere. Jeg vil poste innlegg men driver å designer siden min mens jeg setter meg inn i alt.... Ps: finn meg på Instagram Natacha omari Larsen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.