Natachasworld…..,🤗😘😘

Natachas world….

Dette er en livsstils blogg. Jeg har opplevd utrolig mye i livet. Jeg vil fortelle min historie, for å inspirere og motivere. Jeg vil sette fokus på psykisk helse blant ungdom og voksne, vi prater lite om det og med mine erfaringer håper jeg at jeg kan inspirere. Jeg elsker mote, sminke, hår, helse og lever for musikk. Jeg ganske ny i gamet, men åpner mitt liv til dere.

 

Skrevet av

natachasworld

LIVESTYLE BLOG Natachas world…. Dette er en livsstils blogg. Jeg har opplevd utrolig mye i livet. Jeg vil fortelle mine historier. Jeg vil sette fokus på psykisk helse blant ungdom og spesielt voksne, vi prater lite om det og det er en type skamm. Med mine erfaringer, vil håpe på å inspirere og motivere. Jeg elsker mote, sminke, hår, helse og god karma💖. Jeg ganske ny i gamet, men åpner mitt liv til dere. Jeg vil poste innlegg men driver å designer siden min mens jeg setter meg inn i alt.... Ps: finn meg på Instagram Natacha omari Larsen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.